A JelNet Kft. 2004 júniusában azzal a céllal alakult meg, hogy hatékony és becsületes munkával teremtsen értéket. Az alapítók: Várnai Olivér, Rostás Mátyás, Jelen János és Rostás Gergely három korosztály tapasztalatait és négy szakterület ismeretanyagát ötvözik a cég keretein belül.

A csapatot - a tulajdonosok szellemiségének és az üzletágak szükségleteinek megfelelően - dinamikus jogászok, közgazdászok és informatikusok teszik teljessé. Alapítóink és munkatársaink jelentős tapasztalatot halmoztak fel államigazgatási, diplomáciai, nemzetközi, közgazdasági, számviteli, kereskedelmi és informatikai téren.

Cégünk az információs technológiák alkalmazásán és számítástechnikai szolgáltatások nyújtásán túl pályázati tanácsadással, szervezetfejlesztéssel, könyveléssel, adótanácsadással és vagyonértékeléssel foglalkozik.

Működésünk kezdeti időszaka és ügyfeleink elégedettsége tovább táplálja üzleti és emberi optimizmusunkat, miszerint érdemes valós, értelmes, tevékenységre sarkalló célokat magunk elé tűznünk. Így válhatnak valóra nemcsak partnereink, hanem saját reményeink is.